FAILLISSEMENT OPKOPER

Goederen uit een faillissement verkopen?

CircuTrader is een specialist in het opkopen en verkopen van faillisementsgoederen, partijhandel en restvoorraden afkomstig uit diverse kanalen. Wij kopen goederen van faillissementen op van ondernemingen in Nederland. Heeft u goederen vanuit een (dreigend) faillissement die u wenst te verkopen? Als u dergelijke goederen heeft, neem dan contact met ons op. Wij zijn geïnteresseerd in het opkopen van deze goederen uit faillisementen en zullen u een goed bod doen.

Met CircuTrader verkoopt u uw overtollige of afgedankte goederen voor een aantrekkelijke prijs. U kunt alle soorten goederen aan ons verkopen.

Deze goederen omvatten:

  • Kantoormeubilair
  • Machines
  • Industriële werktuigen
  • Industriële apparatuur
  • Magazijnstellingen

We zijn altijd op zoek naar dit soort goederen. Wij kopen groot in. Er wordt efficiënt gehandeld en wij zijn in staat om snel te schakelen en de klus in een mum van tijd te klaren. Alle dagen staan wij dan ook voor u in de startblokken om u compleet te ontzorgen bij de in- en verkoop van inboedels.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Goederen uit een faillissement verkopen?

Onze ervaring leert dat veel mensen het moeilijk vinden om hun goederen zelf te verkopen. Ze weten niet hoe ze hun faillisements goederen moeten verkopen. Of ze hebben geen zin in al het papierwerk dat erbij komt kijken. Wij zij de opkoper van deze faillisements goederen. Wij betalen een eerlijke prijs voor uw goederen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie. We willen graag weten of u goederen heeft waarin we mogelijk geïnteresseerd zijn. Als dat het geval is, nemen we rechtstreeks contact met u op.

Wij kunnen u aanbieden:

  • Zeer goede prijzen.
  • Een snelle afhandeling.
  • Een snelle en gemakkelijke manier om uw goederen te verkopen.
  • Directe uitbetaling.

Wilt u meer weten? Bel Circu Trader op 06 35609181 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Kosteloos transport en afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde bepaling

Betreft de certificering