HORECA-APPARATUUR OPKOPEN

Wilt u uw oude horeca-apparatuur een tweede kans gunnen? Circu Trader koopt de A-kwaliteit oude apparatuur van uw horecabedrijf in met het doel dit door te verkopen. Door deze duurzame handel ontzien wij het milieu. Vanuit Haarlem bedienen wij bedrijven in heel Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Circulaire en duurzame handel in horeca-apparatuur

Wij zijn van mening dat uw oude horeca-apparaten geen afval zijn, maar waardevolle grondstoffen. Daarom kopen wij uw apparatuur van goede kwaliteit op en bieden wij kosteloos transport en afvoer. Voor uw spullen die niet van A-kwaliteit zijn bieden wij een restwaardebepaling. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Door bij te dragen aan de duurzame circulaire handel hoeft u geen geld uit te geven om van uw oude apparatuur af te komen, maar verdient u er zelfs aan! Van ovens tot koelingen en van stomer tot vacuümmachine – laat het ons weten als u dergelijke machines ter beschikking hebt.
Wilt u meer weten? Bel Circu Trader op 06 – 845 330 47 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Kosteloos transport en afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde bepaling

Betreft de certificering