HORECA-APPARATUUR OPKOPEN

Wij kopen uw horeca apparatuur

Circu Trader is de specialist in Haarlem als het gaat om het inkopen van horeca apparatuur. Wij kopen gebruikte horecamachines in die nog in goede staat is en betalen u een eerlijke prijs voor al uw oude apparatuur.

Wilt u uw oude horeca-apparatuur een tweede kans gunnen? Als dat zo is, overweeg dan om het aan Circu Trader te verkopen. U kunt wat extra geld verdienen met uw oude apparatuur en tegelijkertijd bent u er gemakkelijk en verantwoord van af.

Wij zijn een van de grootste horeca inkopers van Nederland en een betrouwbare en financieel sterke partner. Wij demonteren zonodig ook vakkundig al uw apparatuur en ontruimen het pand voor u, onze mensen laten alles netjes achter.

Circu Trader koopt de A-kwaliteit oude apparatuur van uw horecabedrijf in met het doel dit door te verkopen. Door deze duurzame handel ontzien wij het milieu. Vanuit Haarlem bedienen wij bedrijven in heel Nederland. If you have something to offer us,

Verkoop uw horecaapparatuur gemakkelijk en snel

Als u horeca apparatuur heeft waar u graag vanaf wilt, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Circulaire en duurzame handel in horeca-apparatuur

Wij zijn van mening dat uw oude horeca-apparaten geen afval zijn, maar waardevolle grondstoffen. Daarom kopen wij uw apparatuur van goede kwaliteit op en bieden wij kosteloos transport en afvoer. Voor uw spullen die niet van A-kwaliteit zijn bieden wij een restwaardebepaling. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Door bij te dragen aan de duurzame circulaire handel hoeft u geen geld uit te geven om van uw oude apparatuur af te komen, maar verdient u er zelfs aan! Van ovens tot koelingen en van stomer tot vacuümmachine – laat het ons weten als u dergelijke machines ter beschikking hebt.

 

Uw horeca apparatuur verkopen aan Circu Trader?

  • We hebben een ervaren team van technici die u zullen helpen met het verwijderingsproces. Na een zorgvuldige controle bepalen wij de waarde van uw artikelen. Wij informeren u dan over de waarde. Dit is een volledig gratis service!
  • De prijzen die wij bieden voor uw oude horeca-apparatuur zijn zeer concurrerend. Wij zijn geen tussenpersoon zoals anderen. Wij brengen u geen kosten in rekening voor transport of verwijdering. We zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk recyclen. U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen met al uw vragen. We zijn altijd blij om je te helpen en om je meer informatie te geven.

Wilt u meer weten? Bel Circu Trader op 06 35609181 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Kosteloos transport en afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde bepaling

Betreft de certificering