CIRCULAIR ONTRUIMING DOOR HEEL NEDERLAND

Kantoorpand laten ontruimen?

Gaat u uitgebreid renoveren of verbouwen, of heeft u een bedrijfspand overgenomen staat de oude inrichting er nog in? Circu Trader verzorgt de milieuvriendelijke, duurzame ontruiming van kantoorpanden, horecagelegenheden en andere bedrijfsruimtes vanuit Haarlem in heel Nederland.

Het ontruimen van kantoren, bedrijfsruimten en bedrijfsruimten is een zeer complex proces dat wordt uitgevoerd door een professioneel team van specialisten. Het team van Circu Trader is uitgerust met alle benodigde apparatuur om deze werkzaamheden uit te voeren.

Volledig ontzorgd en punctueel uitgevoerd

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfspand op een vaste datum wordt ontruimd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde teams en het pand wordt daarna grondig opgeruimd. Dit is een goede oplossing als u snel een bedrijf moet verhuizen of als u het pand leeg wilt laten en het interieur wilt laten verbouwen.

Moet u een kantoorruimte of bedrijfspand ontruimen? Neem dan contact op met Circu Trader, dé milieuvriendelijke en duurzame ontruimingsdienstverlener van Nederland. Wij helpen u de perfecte oplossing voor uw behoeften te vinden. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen u adviseren over de beste manier om met uw bedrijfspand om te gaan.

Ook voor ontmanteling van uw kantoorpand

Ook de ontmanteling van uw bedrijfsruimte kunnen wij voor onze rekening nemen, zodat deze hergebruikt kan worden. Ook van een groot aantal panden, zoals kantoorpanden en restaurants, kunnen wij de gehele inboedel verwijderen. Wij kunnen u een complete service bieden van begin tot eind.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Circulaire kantoorontruiming

Als u Circu Trader inschakelt, ontmantelt ons professionele team uw gehele kantoor-, horeca- of projectinrichting en ruimen wij alles na afloop netjes op. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar! Wij ontruimen uw pand van vloer tot plafond, waarbij het onze intentie is om zoveel mogelijk spullen door te handelen. Hierdoor komen ze niet in de afvalverwerking terecht. Alles wat we niet kunnen doorverkopen wordt op een duurzame, verantwoorde manier gerecycled. Dus als u kiest voor circulaire kantoorontruiming met Circu Trader, kunnen we samen bijdragen aan een beter milieu.

Circu Trader biedt sindsdien professionele kantoorontruiming aan in Haarlem en de omliggende regio.

  • We zijn een lokaal bedrijf, wat betekent dat we om uw verplichtingen heen werken en u kunnen helpen wanneer u het nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw behoeften op het gebied van kantoorontruiming.
  • We bieden een snelle en betrouwbare ontruimingsservice voor kantoren die ongeëvenaard is. Onze ontruimingsdiensten voor kantoren dekken Haarlem en de omliggende gebieden.

Wilt u meer weten over circulair ontruimen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem contact op met Circu Trader door te bellen naar 06 35609181 , of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Voor al uw kantoorartikelen

Service op locatie

Eerlijke prijzen