MACHINE OPKOPER

Machines verkopen?

Wij zijn opkoper van machines. Via de gratis waardebepaling ontvangt u snel een bod op uw machines en overig werkplaatsinventaris. Heeft u oude machines staan? Verzeker uzelf van de waarde en voorkom dat u geld misloopt. Als u een machine wilt verkopen staan wij altijd klaar om naar u te luisteren. U kunt een machine in de huidige staat verkopen tegen een eerlijke prijs. Neem vandaag nog contact met ons op! Wij zijn geen sloperij. Wij zijn niet geïnteresseerd in oude onderdelen of niet werkende apparatuur. Als u snel een offerte nodig heeft voor uw oude machine, vul dan het formulier in. Het duurt slechts een paar minuten om het in te vullen en u kunt binnen enkele uren een aanbieding krijgen. 

Machine herbestemming

Wij zorgen voor herbestemming van de ingekochte machines. We kopen een breed assortiment aan machines gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassing en zorgen dat deze elders een neiuw leven krijgen. 

En het beste van alles is dat wij u een milieuvriendelijk alternatief kunnen bieden voor het vernietigen van uw oude machines. Het is een win-winsituatie. Voordelen: u bespaart geld en u helpt het milieu te sparen.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Uw overbodig geworden machines verkopen?

Met een gerust hart kunt u uw machines aan ons verkopen voor wedergebruik. Alle apparatuur die wij voor hergebruik inkopen, wordt zorgvuldig geselecteerd, geïnspecteerd en getest door gekwalificeerde technici. Als u uw afgedankte machine wilt verkopen, bel ons dan vandaag nog en laat ons u helpen.

Wat natuurlijk fantastisch is, is dat wij u een milieuvriendelijk alternatief kunnen bieden voor de vernietiging van uw oude machines. Voordelen: u bespaart geld en u helpt het milieu te ontzien. Kortom, een win-win situatie. 

Met een gerust hart kunt u uw machines aan ons verkopen voor hergebruik. Alle apparatuur die wij kopen voor hergebruik wordt geïnspecteerd en getest door gekwalificeerde medewerkers. Als u uw afgedankte machine wilt verkopen, bel ons dan vandaag nog en laat ons u helpen.

Heeft u overbodige machines staan?

Wilt u meer weten? Bel Circu Trader op 06 35609181 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Kosteloos transport en afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde bepaling

Betreft de certificering