MAGAZIJNSTELLINGEN VERKOPEN?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Inkoper van gebruikte magazijnstellingen

Wilt u snel van uw magazijnstellingen, palletstellingen of bedrijfsinrichting af? CircuTrader koopt uw gebruikte magazijnstellingen. De gebruikte magazijninrichting is wellicht meer waard dan u zou denken. Menig ondernemer is blij verrast dat zijn gebruikte magazijnstellingen uiteindelijk meer opbrengen dan verwacht. Het laten opkopen van uw oude magazijnstellingen levert immers een beduidend betere prijs op dan het afvoeren naar de schroothoop. 

Bij het verkopen van gebruikte magazijnstellingen stellen wij de waarde van de gebruikte magazijnstelling vast, waarna wij deze in overleg met u van u kunnen overnemen. 

Wij kopen regelmatig gebruikte magazijnstellingen in. Dat betekent dat wij constant op zoek zijn naar de beste aanbiedingen voor gebruikte magazijnstellingen. Zo krijgen we een goed beeld van wat de markt momenteel betaalt voor gebruikte magazijnstellingen. Wij kopen magazijninrichtingen in een grote verscheidenheid aan formaten. U kunt zonder veel moeite van uw magazijnstellingen af. Wij maken het proces zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Wat natuurlijk fantastisch is, is dat wij u een milieuvriendelijk alternatief kunnen bieden voor de vernietiging van uw oude magazijnstellingen. Voordelen: u bespaart geld en u helpt het milieu te ontzien. Kortom, een win-win situatie.

Wij kuNnen ook zorg dragen voor de demontage, hijswerk en transport van uw gebruikte magazijnstellingen.

Wilt u meer weten? Bel Circu Trader op 06 35609181 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Kosteloos transport en afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde bepaling

Betreft de certificering