OPKOPEN VAN INDUSTRIËLE GOEDEREN

Wij kopen uw oude Industriële Machines

Wij komen graag langs om alle circulaire sloophandel, zoals liftmotoren, airco’s en koelinstallaties, oude machines, winkelinventarissen en werkelijk alles wat hergebruikt kan worden te verwijderen en op te kopen. Circu Trader is gevestigd in Haarlem. Wij kunnen u een gratis schatting geven van de waarde van uw oude apparatuur.

We kunnen ervoor zorgen dat al uw materiaal wordt gerecycled, zodat u geld kunt verdienen en kunt besparen op stortkosten. Ons team van gekwalificeerde mensen staat voor u klaar. Wij bieden voor alle artikelen een gratis en vrijblijvende offerte aan. Ook kunnen wij uw industriële goederen bij u thuis of op uw bedrijf ophalen. Als u wilt dat wij uw bedrijf of woning bezoeken om uw objecten te verkopen of te recyclen, neem dan contact met ons op via 06 35609181.

De beste prijs voor uw oude apparatuur

U kunt bij ons rekenen op een eerlijke prijs en een snelle en betrouwbare service. Al onze medewerkers zijn opgeleid, met jarenlange ervaring in het vak. Onze diensten zijn ontworpen om aan de behoeften van alle klanten te voldoen en we willen u helpen uw oude apparaten te recyclen. Het doel van Circu Trader is om al zijn klanten een kosteneffectieve recyclingservice te bieden. We bieden volledige service van inkoop tot inzameling en recycling. We bieden de beste prijs voor afgedankte industriële machines.

De recyclinghandel groeit de laatste jaren steeds meer

De reden hiervoor is het feit dat recycling gunstig is voor het milieu. Daarnaast is recycling ook zeer lonend. Veel mensen zijn nu op zoek naar manieren om hun oude spullen te recyclen. Recycling is goed voor het milieu omdat het helpt om dingen schoon te houden en het houdt ons land en water schoon. Het bespaart ook veel energie. Er is een groot verschil tussen recyclen en gewoon weggooien.

Onze missie is om een leider te zijn in de recyclingindustrie door het hoogste serviceniveau te bieden aan zowel klanten als partners. Ons doel is om de meest gerespecteerde recycler van schroot in Haarlem en omgeving te zijn en de voorkeurspartner te zijn voor andere recyclers en schroothandelaren.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Industriële en circulaire sloophandel

Bij veel sloop- en verbouwingsprojecten verdwijnt er ontzettend veel in de container. Wij bij Circu Trader hebben de missie om dit te minimaliseren. Dit kan u als pandeigenaar of ondernemer ook geld schelen.

Wij kopen oude industriële installaties op, waardoor u voor veel zaken waarbij het weggooien voor u goedkoper is dan hergebruiken, nog wat geld kunt verdienen. Wij betalen eerlijke prijzen, die in bepaalde gevallen ook hoger liggen dan de oud-ijzerprijzen. Het soort goederen waar we in geïnteresseerd zijn, zijn onder meer:

• Glazen voorzetwanden
• Koelmachines
• Elektromotoren
• Liftmotoren
• Fabrieks- of magazijnstellingen
• Koelinstallaties
• Alles wat met koeling te maken heeft
• Airco’s

CV Ketels

Kortom: wij zijn bij Circu Trader geïnteresseerd in alle ‘gekke’ handel die er maar vrij komt of kan worden hergebruikt. Wij kopen het op en komen het voor u op locatie demonteren en afvoeren.

Daarnaast is Circu Trader ook erg geïnteresseerd in het opkopen van restpartijen of complete supermarkten en/of winkelinventarissen. Dus neem vooral direct contact met ons op.

Voor al uw kantoorartikelen

Service op locatie

Eerlijke prijzen