OPKOPEN VAN KANTOORMEUBELEN

Opkoper kantoormeubilair

Van bureaus, bureaustoelen en lampen tot archiefkasten, koffiemachines en zelfs deuren – Circu Trader uit Haarlem koopt gebruikte kantoormeubelen op in heel Nederland. Ons professionele team werkt snel en discreet, en laat bovendien uw bedrijfsruimte netjes achter.

Heeft u nog kantoormeubelen die u niet meer nodig heeft, maar niet wilt weggooien, dan nemen wij deze graag in ontvangst. Ons team koopt uw oude meubelen en haalt deze bij u op. Wij betalen u de beste prijs voor oude kantoormeubelen wanneer u deze bij ons inlevert. Wij bieden een snelle en discrete service. Ons professionele team haalt de meubelen op en u ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Waarom uw kantoormeubilair aan Circu Trader verkopen?

Wij kopen kantoormeubelen in alle maten en vormen. Daarnaast besteden we aandacht aan elk detail van de gebruikte kantoormeubilair. Wij gaan met de beste zorg om met uw bedrijfseigendommen. Demontage van uw kantoormeubelen nodig? Ook dat regelen we voor u.

Inkoper in Haarlem

Wij zijn de grootste inkoper van kantoormeubelen in Haarlem. We kopen gebruikte en nieuwe kantoormeubilair van bedrijven in Haarlem en omgeving. Circu Trader is een bedrijf met een passie voor circulaire handel. Ons ervaren team koopt al sinds jaar en dag kantoormeubelen in Nederland.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze service, neem dan gerust contact met ons op.

Kantoorartikelen opkopen en doorverkopen

Van bureaus, bureaustoelen en lampen tot archiefkasten, koffiemachines en zelfs deuren – Circu Trader uit Haarlem koopt gebruikte kantoorartikelen op in heel Nederland. U hoeft zo geen geld uit te geven aan een afvalverwerkingsbedrijf en hoeft uw normale werkzaamheden niet te lang te onderbreken. Daarnaast is dit een zeer duurzame werkwijze. Ons professionele team werkt snel en discreet, en laat bovendien uw bedrijfsruimte netjes achter.

Om kwaliteit te verzekeren kopen wij alleen producten van A-kwaliteit in en voorzien we u van een bijbehorende restwaardebepaling. Transport en afvoer zijn bij ons gratis. Wilt u ons meteen inschakelen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 06 35609181 voor een vrijblijvende offerte.

Kosteloos transport en afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde bepaling

Home

Circu Trader circulates office supplies, catering equipment and household effects from individuals and companies. By reselling good quality products ….

Horeca-apparatuur opkopen

Wilt u uw oude horeca-apparatuur een tweede kans gunnen? Circu Trader koopt de A-kwaliteit oude apparatuur van uw horecabedrijf in met het doel dit door

Circulair ontruimen

Gaat u uitgebreid renoveren of verbouwen, of heeft u een bedrijfspand overgenomen staat de oude inrichting er nog in? Circu Trader verzorgt de milieuvriendelijke, duurzame

Particuliere woningontruiming

Wilt u van uw oude inboedel af vanwege een verhuizing of een grote verbouwing? Het gespecialiseerde team van Circu Trader uit Haarlem ontruimt uw woning, indien

Contact

Via het contactformulier kunt u al uw vragen stellen over Circu Trader, circulaire handel, het opkopen van