Opkopen van kantoormeubilair in Haarlem

Kantoormeubilair over? Bel ons!

Gaat u uw kantoor herinrichten en wilt u van uw oude kantoormeubilair af zonder dat het u tijd, geld en moeite kost, maar wilt u liever ook het milieu niet onnodig belasten? Circu Trader koopt uw kantoorartikelen op met het doel deze door te verkopen. Wat voor u immers een afdankertje is, kan voor iemand anders de perfecte kantoorstoel zijn.

Kantoorartikelen opkopen en doorverkopen

Van bureaus, bureaustoelen en lampen tot archiefkasten, koffiemachines en zelfs deuren – Circu Trader uit Haarlem koopt gebruikte kantoorartikelen op in heel Nederland. U hoeft zo geen geld uit te geven aan een afvalverwerkingsbedrijf en hoeft uw normale werkzaamheden niet te lang te onderbreken. Onze professionele team werkt snel en discreet, en laat bovendien uw bedrijfsruimte netjes achter.

 

Om kwaliteit te verzekeren kopen wij alleen producten van A-kwaliteit in en voorzien we u van een bijbehorende restwaardebepaling. Transport en afvoer zijn bij ons gratis. Wilt u ons meteen inschakelen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 023 - 576 53 01

Vul het contactformulier in

Kosteloos transport en gratis afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde

bepaling

Rood koper

Messing

Kabel

Aluminium & RVS

Lood & Zink

Airco & CV Ketels