Opkopen van kantoormeubilair

Kantoormeubilair over? Bel ons!

Gaat u uw kantoor herinrichten en wilt u van uw oude kantoormeubilair af zonder dat het u tijd, geld en moeite kost, maar wilt u liever ook het milieu niet onnodig belasten? Circu Trader koopt uw kantoorartikelen op met het doel deze door te verkopen. Wat voor u immers een afdankertje is, kan voor iemand anders de perfecte kantoorstoel zijn. Op deze duurzame manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Kantoorartikelen opkopen en doorverkopen

Van bureaus, bureaustoelen en lampen tot archiefkasten, koffiemachines en zelfs deuren – Circu Trader uit Haarlem koopt gebruikte kantoorartikelen op in heel Nederland. U hoeft zo geen geld uit te geven aan een afvalverwerkingsbedrijf en hoeft uw normale werkzaamheden niet te lang te onderbreken. Daarnaast is dit een zeer duurzame werkwijze. Ons professionele team werkt snel en discreet, en laat bovendien uw bedrijfsruimte netjes achter.

 

Om kwaliteit te verzekeren kopen wij alleen producten van A-kwaliteit in en voorzien we u van een bijbehorende restwaardebepaling. Transport en afvoer zijn bij ons gratis. Wilt u ons meteen inschakelen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 06 - 845 330 47 voor een vrijblijvende offerte.

Vul het contactformulier in

Kosteloos transport en gratis afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde

bepaling