PARTICULIERE WONINGONTRUIMING

Particuliere woningontruiming regio haarlem

Wilt u van uw oude inboedel af vanwege een verhuizing of een grote verbouwing? Wilt u het ontruimen van een woning volledig uit handen geven? Dan moet u zeker bij Circu Trader zijn. Het gespecialiseerde team van Circu Trader uit Haarlem ontruimt uw woning, indien gewenst, van kelder tot zolder.

Wij nemen alle taken uit handen en garanderen dat u tijdens het proces niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook bieden wij garantie op ons werk, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Onze service is perfect voor ouderen en mensen die zelf geen tijd hebben om een woning te ontruimen.

Wij hebben ruime ervaring in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Samen met u maken we een plan en zorgen we dat er geen waardevolle spullen verloren gaan. Het ontruimen va uw woning is slechts een telefoontje verwijderd!

Circu Trader in Haarlem

Circu Trader is een bedrijf gevestigd in Haarlem. Wij zijn een professioneel team van medewerkers die uw huis op een efficiënte manier ontruimen. U kunt uw woning aan ons overlaten wanneer u dat wilt, wij doen al het werk voor u.

Hoe werkt een woningontruiming door Circu Trader?

Het inhuren van ons team is eenvoudig en gemakkelijk. Nadat u onze hotline heeft gebeld, wordt u doorverwezen naar een lid van ons team die al uw vragen zal beantwoorden. Als u besluit ons in te huren, komt ons team bij u thuis om de woning grondig te inspecteren. We kijken of alles in orde is en zorgen dat we alle problemen in huis kunnen oplossen. Onze medewerkers gaan da uw huis van top tot teen ontruimen, precies zoals met u besproken is.

Onze medewerkers regelen alles, u heeft er dus geen omkijken naar. Zij zorgen voor het afval en maken het huis goed schoon.

Kosteloos transport en afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde bepaling