PARTICULIERE WONINGONTRUIMING

Particuliere woningontruiming regio haarlem

Wilt u van uw oude inboedel af vanwege een verhuizing of een grote verbouwing? Wilt u het ontruimen van een woning volledig uit handen geven? Dan moet u zeker bij Circu Trader zijn. Het gespecialiseerde team van Circu Trader uit Haarlem ontruimt uw woning, indien gewenst, van kelder tot zolder.

Wij nemen alle taken uit handen en garanderen dat u tijdens het proces niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook bieden wij garantie op ons werk, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Onze service is perfect voor ouderen en mensen die zelf geen tijd hebben om een woning te ontruimen.

Wij hebben ruime ervaring in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Samen met u maken we een plan en zorgen we dat er geen waardevolle spullen verloren gaan. Het ontruimen va uw woning is slechts een telefoontje verwijderd!

Circu Trader in Haarlem

Circu Trader is een bedrijf gevestigd in Haarlem. Wij zijn een professioneel team van medewerkers die uw huis op een efficiënte manier ontruimen. U kunt uw woning aan ons overlaten wanneer u dat wilt, wij doen al het werk voor u.

Hoe werkt een woningontruiming door Circu Trader?

Het inhuren van ons team is eenvoudig en gemakkelijk. Nadat u onze hotline heeft gebeld, wordt u doorverwezen naar een lid van ons team die al uw vragen zal beantwoorden. Als u besluit ons in te huren, komt ons team bij u thuis om de woning grondig te inspecteren. We kijken of alles in orde is en zorgen dat we alle problemen in huis kunnen oplossen. Onze medewerkers gaan da uw huis van top tot teen ontruimen, precies zoals met u besproken is.

Onze medewerkers regelen alles, u heeft er dus geen omkijken naar. Zij zorgen voor het afval en maken het huis goed schoon.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Inkoop van inboedels

Als u uw huis opnieuw gaat inrichten, kan het lastig zijn van uw oude inboedel af te komen. Een afvalcontainer huren is niet goedkoop, en is het eigenlijk niet een beetje zonde om die bank en eetkamerstoelen weg te gooien? Circu Trader koopt graag uw inboedel op en kan desgewenst uw hele woning komen ontruimen. Wij zijn gevestigd in Haarlem, maar zijn werkzaam door heel Nederland, dus u kunt vrijwel altijd bij ons terecht. Spullen van goede kwaliteit zullen wij doorverkopen, dus u bent ervan verzekerd dat wij zorgvuldig met uw oude inboedel zullen omgaan om iemand anders er blij mee te kunnen maken.

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen. Bel ons op 06 – 845 330 47 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij reageren altijd zo snel mogelijk op uw bericht.

Kosteloos transport en afvoer

Alleen inkoop van A-kwaliteit

Restwaarde bepaling